27.12.05

Switch ja jotain sen sellaista

Tuossa joskus syssymmällä mietin ja tuumasin ja sitten lopulta "vaihdoin" vanhan pc-pöntön semmoiseen pieneen valkoiseen omenaan. Pienen totuttelun jälkeen aloinkin tulla toimeen koko ajan paremmin tuon kannettavan kanssa ja pc sitten ajautui vähitellen nurkkaan josse se aikansa hurisi kunnes sen sitten sammutin enkä enää käynnistänyt kun ei oikein ollut tarvettakaan.

Nyt sitten heräsi ajatus, että kyllähän sillekkin hyötykäyttöä keksitään, mutta ehkäpä se pitäisi sitten asennella uusiksi kun aikoinaan jäi sitten vähän heikkoon happeen. Ja voisi sitten laittaa kunnon tulivallit ja sellaiset tutkat että heikkohermoisempaa hirvittäisi. Vähän kokeilla että mitä se raskas sarja tässä maailmassa sitten oikein on.

Tuossa kun iltasella aloitti ja käyttöjärjestelmän jälkeen on ajettu pari korjaussarjaa, virustorjuntaa, palomuuria ja ties mitä niin kappas, w32.Sober onkin jo ehtinyt koneella. Aikaa tänne asti on jo mennyt useita tunteja, mutta kun koneen plugasi nettiin niin tuo suolistomato tuonne ehti alta 3 min. Upiaa.

Koko ajan muistuu paremmin mieleen miksi alunperin vaihtoon ryhdyin. Vittusaatana.

13 comments:

Anonymous said...

Ai sulla on mäkki?! Mä oon niin ylpee susta!

justsopivasti said...

Olen sen arvoinen.

Sun äitis said...

Hei, täällähän on meidän tosiuskovaisten kokoontuminen meneillään! Mutta missä on PA? (lausutaan urheiluselostajaäänellä).

Anonymous said...

Aplodeeraan!

Kone ei kärsi viruksista, minä sitten senkin edestä.


(pitäisköhän poistaa toi alku...)

justsopivasti said...

PA tuota.. PA:han on.. tuota.. PA on varmaan unohtunut Stokkalle jonnekkin rullaportaiden luo.

Mä unohdun ihan just tohon sänkyyn jota myös sohvaksi kutsutaan.

PA said...

Huoh, ei tänäänkään.

Paitsi, että kirjoitan sen ceellä kuin Agricolankin.

[sellaiset blogit, joiden kommenttilaatikossa keskustellaan PA:sta, ovat pääsääntöisesti jollain tapaa hyviä]

Janne Toivoniemi said...

Hyvä hyvä. Mac on hieno ja mahtava vehje. Mutta mikä todella on mahtavaa ja hienoa on se, että Just sopivasti on päivittynyt neljä kertaa vuorokauden aikana. Mikäs sille nyt on tullut? Ei kai vain näin välipäivinä ole töissä tylsää ja muutenkin turha olo? Itse olin samanlaisessa tilassa pari vuotta työskennellessäni Yliopistolla. Tuolloin SchizoBlog päivittyi vähintään kolme kertaa päivässä ... voi noita aikoja, kun oli aikaa ... pitää varmaan jossain vaiheessa palata Valtion työntekijäksi. Mutta ei ihan vielä.

PA said...

Tekosyitä. Tunnetusti Schizo-Jannen sai aikoinaan päivittämään vanhan blogilistan päivitysbonus-jumala, jota piti lepytellä toistuvin uhrauksin. Uuden testamentin lista on paljon lempeämpi alkuperäiseen verrattuna.

(On tämä taas niin väärin, että kun Justis kirjoittaa Maceistä, häntä tullaan taputtelemaan olalle ja kun minä vilkaisenkin siihen suuntaan, Mitvitiä myöten tullaan kommmentoimaan, että rajoita jo.)

justsopivasti said...

No tosiassahan mä palasin juuri töihin tauon jälkeen joten nythän tätä aikaa vasta onkin. Kunnes taas jotain muuta.

Niin.. Elämä on joskus epäreilua. Aina yleensä. Mut rajoittaispa mitvit muaki!

Olenkin muuten miettinyt, että millaiset kommentit ovat sitten niitä hyviä kommentointeja. Nyt tiedän.

Jani said...

Windows-ruppanaa ei passaa päästää nettiin ennen kuin se on päivitetty vähintään SP2-tasolle, palomuuri kytketty päälle ja mieluusti varustettu vielä sillä virustorjunnalla. Muutoin joku tuommoinen satiainen on aivan satavarma.

justsopivasti said...

Hauskaa oli, että kaikki tuo oli tehty. Virustorjunnan päivitys oli ainoa mikä oli pakko hakea netistä. Ja sillä aikaa kuppa iski!

Mutta hauska kokemus, ei siinä mitään.

Jani said...

No voihan kuppa. Olipa tosiaan!

justsopivasti said...

Kui sä ny simmottis.

Niippa kauhiast tukkosest nenäst kärssi sain.