10.11.05

Conan Turkuun?


Conan Turkuun mökkiasukkaaksi? Kaikkea sitä. Voisin kuvitella että piskuinen Suomi kyllä alkaa kiinnostaa enemmän ja enemmän viimeaikaisten tapahtumien (Halonen-yhdennäköisyys, katsojia suomesta jne) johdosta Conania. Mieshän teki taannoin viikon lähetykset Kanadasta joten tiedä vaikka..

Tarvitsen kyllä jonkun fiksumman tavan postata kuvia joille en oikeastaan jaksa keksiä mitään sanottavaa. Vai onko parempi sanoa, että julkaista kuvia? PA? Kielipoliisi? Äiti?Paras vaihtoehto olisi tietysti olla hiljaa ja vetää johto seinästä, mutta tässä ei nyt ole sellaisia.

Eilen illalla tai sitä edellisenä harmittelin tuota kommenttiosuutta kun siellä ei suoralta kädeltä näy että kuka on kommentin kirjoittanut. Unessa sitten joku olikin ehdottanut, että voisin kysyä neuvoa täällä puolella. Mutta vain siinä tapauksessa, että kestän vittuilun jos en osaa neuvoista huolimatta sitä onnistuneesti koodata(?). Ehkä kestän, ehkä en. Neuvokkaat laittaos postia.

Muuten oon tykänny.

4 comments:

Jani said...

Son <$BlogCommentAuthor$>-tägi jonka lisäämällä sopivaan rakoon sinne templaattiin saat kommentin kirjoittajan näkyviin. Blogger Helepissä on myös nämä kommenttien käsittelyyn tarkoitetut templaattitägit esitelty lyhkäsesti.

justsopivasti said...

No niinpäs olikin. Kiitoksia. Uskon vahvasti, että ehkä jonain päivänä olisin saattanut löytää tuon itsekkin. Ja tämä todellakin olisi ollut uskon asia.

Olkoot nimi nyt tuossa kohtaa. Ajaa asiansa.

PA said...

Se on hankalaa noiden läppäreiden kanssa, kun johdon irrottaminen ei riitä.

Minusta kuvien julkaiseminen kuulostaa hyvältä.

Hieman sen sijaan huolettaa, ettei täältä ole vieläkään linkkiä Krapulablogiin tai Visa Kopuun. Tai edes Pää aukeen.

Anonymous said...

Conan videokutsu on netissä nähtävillä osoitteessa www.lasvegas.fi/jenkki