27.2.09

Kansanedustajien mustalista

mustalista.info

Äänestyslista vielä kehiin, niin se on siinä. Vaalien alla tarkasteluun.

Harmittomia helmiä

Tiina loihe lausumaan, elikkä lainaamaan seuraavaa.

Nauroin itsekin.

Pör.

26.2.09

Meidän mussulle kelpaa vain paras

Vielä kun isi ostais koulun, niin pääsis opiskelemaan!

25.2.09

Tv-korjaaja koputtaa kahdesti?

Kun tv-korjaaja saapui kylään käyttämään erikoistyökalua...

via SchizoBlog.

Tulevaisuuden lentävät autot

Muistatteko vielä ajan, jolloin tulevaisuudesta povattiin, että ihmiset ajavat lentävillä autoilla kuuhun töihin ja syövät aterioiksi pizzan makuisia pillereitä?

Toisin kävi.

Soininvaaran aatoksia

Osmo Soininvaaran aatoksia hyvinvointivaltiosta ja sen alasajasto.

Merteniltä tämän löysin siis.

24.2.09

Teemme kesäbiisin. Tai voisimme tehdä. Jos.

Big Brother -tähdet Henna Kalinainen ja Niko Saarinen haluavat laulajiksi. He haaveilevat pääsevänsä levyttämään.

Minäpä voisin sitten vaikka kirjoittaa kirjan.

Olemme Nikon kanssa päättäneet tehdä yhteisen kesäbiisin. Ajattelimme, että olisi upeaa esiintyä yhdessä. Voisimme laulaa suomeksi tai englanniksi. Haluaisimme tehdä sellaisen vetävän bilebiisin, Henna kertoo Viihdeuutisille.

Minä haluaisin kirjoittaa sellaisen hyvän kirjan. Voisin kirjoittaa sen suomeksi tai vaikka turuksi. Olisi upeaa kirjoittaa sellainen hyvä kirja.

Tarvitsisimme tietysti apua biisin kanssa. Voisimme tehdä joko ihan oman biisin tai sitten suomenkielisen version jostakin tunnetusta hitistä. Mielestäni olemme mahtavia esiintymään. Laulutaidoissamme ei ole välttämättä kehumista, mutta show olisi sitäkin hienompi. Etsimmekin nyt ahkerasti yhteistyökumppaneita. Toivottavasti haaveemme toteutuisi, Henna vakuuttaa.
Koko juttu

Ei se kirja ihan tuosta vaan kuitenkaan syntyisi. Kyllä apu olisi varmaan tarpeen. Voisin kai kirjoittaa ihan oman kirjan tai sitten kopioisin jonkun hyvän kirjan suomeksi. En minä nyt niin kovin kummoinen kirjoittaja olisi, mutta antaisin hyviä haastatteluja luultavasti. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä. Kumpa haaveen toteutuisi. Lisäksi haluaisin ponin. Vaaleanpunaisen.

Mutta arvatkaa vaan saatana.

23.2.09

Blogirieha

Blogiriehatapaaminenjuttu onWeeruskassa ensi lauantaina alkaen kello 18.

Onko odotettavissa jotain ujoja lukijoita paikalle?

Slummien miljönääri

Slumdog Millionaire korjasi potin

Enkä ihmettele miksi. Katsoin kyseisen rainan eilen illalla ja olihan se nyt vaan kerrassaan hyvin tehty. Ja jättää semmoisen toiveikkaan olonkin.

Kyllä.

20.2.09

Leffa ja blogiasuste

Tuossa jo jokunen arvailu tulikin, mutta ehkä kysymys oli niin kryptinen, ettei kukaan hoksannut. Taikka tuo on niin kaukainen, ettei kukaan arvannut. Tai ketään ei vain kiinnosta. No ketään, yhtä ainakin vaivasi vähäsen.

A good day to be black & sexy.

Ei nämä nyt niiiiiin selviä ole. Eikä pidäkään.

Itse leffa oli muutama pieni tarina aiheesta. Olen nähnyt parempiakin.

Tertun oma asia

Fingerpori 3.4.2007

19.2.09

Mikkosten maailma

Mikkosille oma tv-ohjelma?

Ohjelmassa seurataan perheen arkipäivää ja kuullaan Mikkosten mielipiteitä sekä
kannanottoja ajan ilmiöihin. Perhe muun muassa lukee sanomalehtiä ja kommentoi
niiden sisältöä tuoreeltaan.


No niin sitä pitää! Isäntä edustaa suomen ärsykettä numero 1 ja emäntä puhuu sydämellään suohon kaikki höpöhöpötutkimukset eikä suostu kuuntelemaan mitään tai ketään.

Siitä sitten palkinnoksi tv-ohjelma ja ehkäpä koko sarja.

Ei ole telkkaria, eikä taida ihan heti lähteä hankintalistalle.

Blondin seikkailut Argentiinassa

Mitäs luulette?

Esittääkö vai onko?

Juu, eikai pitäisi linkittää tahi edes lukea. Näistähän ne elävät. En vaan malttanut.

18.2.09

Viestiketjun tykkimies

Seppänen löysi viestiketjuista pienen helmen.

Kompromissien maailma

Tarkalleen en muista, mistä kaikki alkoi.

Oli niitä elokuvateemoja. Joku tuleva raina ja kuvaa valkatan vihjaillen. Jotkut sitten ehkä arvasivat, ei niistä kuitenkaan koskaan huudeltu. Sitten tuli tämä cloverfield. Joka sitten jo pitkään ennen elokuvaa ohjasi jonnekin, josta jonnekin. Ja. Siitä sitten se pitkäaikainen synkeä kaupunki. Elokuva olikin kyllä sitten jotain aivan muuta. Mutta kuva jäi, mies lähti maailmalle.

Nyt paha palasi takaisin. Tarttis tehrä jottai. Ensin siis vaihtoon template. Uusi simppeli, jonne saa näitä näppäriä vekottimia, kuka seuraa ja sitä rataa. Kuva meni tilapäisesti vanhaksi, mutta toki oli jo mielessä, että sitten kun ehtii, niin jotain uutta.

Eilen viimeksi taisin kysellä uusista koneista. Nyt olen entistä varmempi. Tappaa nimittäin lopullisenkin kokeilunhalun asioiden suhteen, kun joka hetki kone sanoo, että venaa venaa mietin mietin että mitäs..

Mitäs...


mitäs..

Puuh.

Mitäs..

Joten kompromissihän siitä sitten. Ehkä seuraava sitten uusin kojein.

Juu, on se joku elokuva taas. Ei pitäisi olla edes vaikea.

17.2.09

Facebook haluaa historiasi

Facebook haluaa ikuisen oikeuden käyttäjiensä sisältöön.

Jahas jahas. Eli sitten kun setä tai täti pyrkii korkeisiin, julkisiin virkoihin, niin kaikki törky julkistetaan. Tupakkaa on polteltu! Naisten kanssa pussailtu! Mitähän löytyy tuosta lasista? Boolia! Sinkku! Ongelmallisessa suhteessa!

Tämä ei ole menossa laisin hyvään suuntaan. Itse ainakin mielelläni pidätän oikeuden omiin hölmöyksiini.

Vaan voisihan tämä muuttaa vähän suhtautumista. Kun nähtäisiin, että nämä tulevaisuden puhtoiset sedät & tädit ovat eleneet välillä niinkuin mekin, pellossa, antaisi se heistä kenties inhimillisemmän kuvan. Että keskiolut tuopin hinnalla on väliä. Että leivän lisäksi pitää olla sirkushuveja. Ja että virheitä on tehty.

Toisin sanoen on eletty sitä elämää.

Tappiin asti ja kontaten kotiin.

Parin viikon aikana

Pari viikkoa ollut nyt maisemissa, joten en minä mistään vielä mitään tiedä.

Töitä hakiessa olen kuitenkin huomannut, että paljosta ei jää paitsi. Mutta jää kuitenkin. Oikeissa töissä haastattelijat kiinnostuu, tykkää ja vaikka mitä. Mutta kun tavallaan kyseessä on pieni työnkuvan päivitys, niin kokemusta tuosta nimenomaisesta ei ole paljoa ehtinyt kertymään. Ja samaan aikaan on aina joku muu, jolla kokemusta on. Ei sille mitään voi.

Koska olen tälläinen näppärä kaveri, niin ajattelin myös, että kaikki työ on arvokasta ja niinpäin pois. Joten hain sitten muunkinlaisia hommia. Ihan tuossa ohessa.

Nähtävästi olen kuitenkin liian kouluttamaton ja kokematon blokkaamaan.

Onneksi just sopiva bloggaamaan. Sentään.

16.2.09

Uusi tietämiskone

Sanokaas nyt, viisaammat.

Kun pitäisi ostaa uusi tietämiskone. Pitäisi olla tehoja riittävästi perusasioihin, pitää pyöriä hyvälaatuiset elokuvat (blueray esim softan kautta) ja ehkäpä pelit. Ei sillä, että niin paljon pelaisin, mutta säilytetään nyt se optiona. Ja jos pyörii pelit, niin sitten riittää yleensä tehot muihinkin asioihin. Riittävän kokoinen kovo (160 tai enemmän) ja näyttö voisi olla minimissään tuo 15,4". Hinta pitäisi pysyä siedettävänä, sanotaan että alle 800.

Tuolla hinnalla katsoin, että löytyisi raahattavia (painavia läppäreitä) pc-konehia. Mutta mitä niissä sitten pitää ottaa huomioon? Kuulin hiljan, että esim kovon kierrosnopeus vaikuttaa oleellisesti muutoin tehokkaaseen koneeseen. Jos nimittäin olisi se 5400 rpm, kun pitäisi olla enemmän. En tiedä sitten.

EDIT:
Joitain mietinnässä olleita ehdokkaita.
Acer Travelmate



Osaako joku sanoa jotain aiheeseen liittyvää?

15.2.09

Koreita pullia

Kävin syömässä laskiaispullia. Kaksi kappaletta. Makoisia olivat.

13.2.09

Huonosti menee, mutta menköön?

Kun työnantaja esitteli säästöpaketin yksityiskohdat, vastaanotto oli surkuhupaisa. Kukaan ei voinut uskoa, että globaali yhtiö säästää kermavaahdossa.


Lisää.

Tästä tulee itselle kyllä äkkiseltään kuva, että menee to-del-la huonosti. Eikai tässä uskalla enää edes ostaa kannettavaa matkapuhelinta kyseisestä putiikista. Mitä jos se menee rikki vaikka viiden vuoden päästä? Saako siihen sitten enää varaosia?

Kuinka suuriin kustannussäästöihin Nokia toimenpiteillä tähtää?

- Sillä emme lähde spekuloimaan. Yt-neuvotteluihin nämä asiat eivät liity.

Ei spekuloida, eikä liity? No voi voi. Ettei olisi koko säästötoimi lumetoimia? Yt-neuvotkin olisi ollut hyvä naamioida tähän, että kaikkemme teemme, ettei ketään tarvitse passittaa kilometritehtaalle, mutta siitäkään ei ollut kyse.

Eikai sitten.

North pole

Opi erottamaan.

Rololo.

Alkoholin vaikutuksia.

Real Ronald.

Tarinoita.

Fail.

Ja loput löytyvät täältä.

10.2.09

Älä kailota

Himpun verran tuumin, jotta miksi näitä älä kailota -mainoksia nyt sitten on. Että eikö ihmisten sovi enää puhua kannettaviinsa mitään.

Sitten matkasin junassa ja tajusin, että mainoksille on kohderyhmänsä. Ne ketkä kovaan ääneen käyvät nimillä läpi tuttujen ripulit, oksutaudut, krapulat ja baarimokailut. Toisaalta tämä henkilö ei säästellyt kyllä itseäänkään.

Siltikään ei minun olisi tarvinnut tietää. Tai kenenkään.

Mitäs jos olisin sanonut hälle, että älä kailota? Olisiko hiljentänyt volaa vai suuttunut ohjeistuksesta?

9.2.09

Polliisista päivää

Hämmentävä tapaus.

Istuksin kampin keskuksessa, odottelemassa linjuria Espooseen, kun nuorempi mieshenkilö, vähän hipakkeen oloinen käyskenteli ohitse. Vajaan 10 m läheisyydessä itsestä, suht skarkin näköinen mies pysäytti nuoremman ja sanoi, että poliisista päivää, vilautti jotain pienen pientä korttia ja pyysi nähdä paperit. Tarkemmin en kuullut, mutta nuorempi oli kovin hämmästänyt, että mikäs tämä ja miksi. Miehen rinnalle saapui lakkipäiset nainen ja vanhempi mies. Jotain henkilökorttia katseltuaan sitten päästivät nuoren miehen matkoihinsa.

Tässä kohtaa tuijottelin jotakuinkin avoimesti huuli pyöreänä, että mistäs tässä on kyse. Kysäisin vielä vieressä istuvalta, että sanoiko tosiaan, että poliisi ja jos, niin miksi tuollainen "tarkistus" nyt tehtiin. Vieressä oleva kuuli saman, mutta ei sitten muuta osannut sanoa, vaan ihmetteli itsekin. Tässä kohtaa nämä lakkipäiset tarkastajat huomasivat ihmettelyni ja poistuivat kauemmas.

Eli siis, poliisi(?) tarkistelee sunnuntaiaamuisin ohikulkevien satunnaisten matkaajien papereita(siis mitä papereita? pitääkö suomessa asuvilla olla joku henkilötodiste aina mukana?)

Kertokaa viisaammat, mistä tässä on kyse.

6.2.09

Lensin kotiin

Taikka ensin Lontooseen potemaan jetlaakin.

Sydneystä paikallista aikaa lento 15:20 Kuala lumpuriin, jossa perillä 8 tunnin päästä. Lentokentällä lyhyt 14 tunnin odottelu, jonka jälkeen paikallista aikaa kello 10:50 lento Lontooseen, kesto 13 tuntia. Perillä paikallinen aika oli kello neljä. Ja sisäisestä kellosta oli loppunut patterit. Unta yhteensä n. 4 tuntia.

Nyttemmin nukahdan melko helposti ja heräilen vielä helpommin joka aamu kello 8. No, melkein joka aamu.

4.2.09

Käsitöitä konehuoneessa

No, ei kuitenkaan sitä mitä mietitte. Laisin.

Vaan ihan tätä merkityksentä blogitempletin tunaamista. Katsokaatten kun, jonkinlainen sisäinen nilli ei ole ihan tyytyväinen. Kun kuva voisi olla noin ja taustakuva näin ja joku muu vielä vähän erilailla.

Vaan templatesta löytyy toinen toistaaan.. no, ei nyt just sitä mikä kelpais. Kubrickiin olin tyytyväinen. Tuommoinen, missä yläkuvitusta ja taustaväriä muutelee lennossa fiiliksen mukaan. Riittäis, mutta kun sitten nuo uudet ihana kilkkeet ei toimi. Taikka ehkäpä käsipelillä, mutta niille keksii tähdellisempääkin tekemistä.

Kakspalstainen, muokattava yläkuva, sivun ja tekstiosanvärivaihtopäivät, niin hyvä tulis. Pitäiskö itte? Vai onko tuollainen jossai sokeessa pisteessÄH

Kerro fantasiasi

Lisäksi kannattaa aina kertoa fantasioistasi partnerillesi! Hän ehdotukseesi varmasti suostuukin, koska onnistuessanne seksielämänne paranee huimasti.


iltasanomat.

Entäs epäonnistuessanne?

-Mitäs kultaseni, jos pyytäisit sitä sun kaveria mukaan kun...
*läimäytys*
-Sika/horo!
*oviperästäkiinni*

Vai miten on?

3.2.09

Mitäs jos?

Mitäs jos internet olisi..? Mainio ajatusleikki.

2.2.09

Urkintalaki

Huomio kaikki!

Urkintalaki.fi (aka Lex Nokia) Tv-mainoksista tuli näemmä hyviä.

Uutismokia

MTV-3 uutismokia vuosien varrelta. Varoitus, kahvit tullee nenästä, sen verran voipi naurattaa. via pintaliitodesign.

1.2.09

Jos ny ei tavaksi

Olen pari päivää kokeillut vanhoja huonoja tapojani, höystettynä muutamalla uudella. Ei näitä tavaksi kyllä tule ottaa.

Tämä päivä oli muistutus hinnasta, joka maksetaan hauskasta illasta.