30.12.07

Poenoe

Aaaaaaaaaah!

Mikaan ei kylla nosta helpommin henkisia alushousuja takaisin vyotarolle kuin tuhannen krapulassa n. 300 ihmiselle vedetty kamppailulajiesittely.

Varsinkin kun oma vuoro tuli pyytamatta ja taytena yllatyksena.

Noh, liioittelen. Olihan siina tunti aikaa ihmistaytya.

29.12.07

Ei kuulkaa

Tasta oli ihan pakko rapoa heti!

Eli lyhyesti alku, uusi kaupunki, uusi pomo. Pieni demonstraatio parin sadan ihmisen edessa, myohemmin ruokailua ja olutta. Lisaa olutta ja karaokea. No, pienet ihmiset alkaa vasya ja itsekin ehka voisi olla unosen tarve kun viime yo jai lyhyeksi.

Taksi alle ja kuvitelmissa on motellin spartalainen vuode. Vaan kappas, julkinen sauna. Eika edes mika tahansa sauna, kun loylyjen jalkeen uuteen kaytavaan ja kas, taallahan on koko seurakunta, osa torkkumassa, jotkut netissa, jotkut muuten vaan mollottaa. Valot himmella ja leppoisa meininki.

Tassa on jotain outoa, jotain yhteista, jotain perin kummallista.

Mikseivat nuku kotona, kun sellainen varmaan monilla on.

Ei kaikilla. Minulla.

Should not

One shouldn't be reading blogs, or doing anthing else when having a terrible hangover.

I feel like dancing?

27.12.07

Jollo

Jollo oli ja jolle meni.

Parin tunnin tiivis reissaaminen bussissa, sojutervetuloa, ulkomaalaiset ravintelissa ja unta palloon. Seuraavan päivän pizza ja pieni epätietoisuus tulevasta.

Kuten mikä tahansa viikonloppu.

25.12.07

hyvää joulua

Oooh.

Tajusin juuri, että olin koditon tänä jouluna. Ja oikeastaan vieläkin.

Hyvää joulua kaikille!

22.12.07

Lomat lusittu

Kappas vaan, meni arkiviikko niin, että humpsahti.

Hong Kongista tuli katseltua markettikadut, Lamman saari, Stanleyn ranta, Victorian huippu sekä "parit" myymälät. Ja syötyä jos jonkinlaista hyvää ruokaa aina tilaisuuden tullen. Onneksi oli aktiivinen opastus.

Nyt tarttis pienen loman palautumiseen.

Joulu?

20.12.07

Hong Kong pähkinänkuoressa

Mikä maa, mikä valuutta?

Sillä ei liene väliä, jengi rynnii silti metroon oottelematta muiden ulostautumista.

Ai niin, ja ruoka on hyvää.

19.12.07

Kivaa, mutt hauskaa

Tapahtuipa niinä päivinä, että ulkomaalaisvirastolta kävi käsky lähteä ilmoittautumaan vieraalle maalle, leimauttamaan passi. Niin lähti myös viaton opettaja matkakumppaneineen ilmottautumaan entiseen kauttakulkupaikkaansa, Hong Kongiin.

Vaan lyhyesti kauniinmpi virsi, kirjoittelen tätä nyt lentokentältä vailla nettiyhteyttä varattomille. Tarkoitus on siis lähteä käymään Hong Kongissa hetkisen, jotta voipi palata takaisin Korean niemimaalle. Eipä siinä, matkustaminen, eritoten matkustelun odottelu ei ole juurikaan meikäläisen sydäntä lähellä. Erityisen miellyttäväksi reissun tekee tällä hetkellä orastava vatsapyörittely. Voi kun pääsisi jo ahtaaseen koneeseen ja pitkien vessajonojen taakse!

17.12.07

Illaksi kotiin

Don't worry.

No enhän mä. Aika pian tänne saapumisen jälkeen lopetin huolehtimisen. Suurilta osin. Piti muuttaa perjantaina toiseen paikkaan, mutta sitten se muutettiinkin lauantaiksi. Kunnes selvisi, että sunnuntai-iltana sitten. No mikäs siiinä, vietettiin kivat läksärit ja se tarkoittaa myös aamuun asti laulettavaa karaokea. Koto-oven auoin kello 8 aikaan aamulla. Vaan jossain vaiheessa ilta olikin muuttunut aamuksi ja sedät tulivatkin jo hakemaan kello 11 aikaan. Eipä muutakuin kamat autoon ja pikku-unoset ahtaasti. Vaan seuraavaksi oltiinkin bussiasemalla ja hypättiin bussiin jonka määränpää oli aivan eri mitä piti olla. No, loppujen lopuksi päädyin samaan motelliin, missä majoituin kun saavuin Koreaan. Haemme sinut huomenna kello 12.

12:20 tuli soitto, että noin neljän aikaan lähdetäään lentokentälle ja huomenna Hong Kongiin.

Don't worry.

12.12.07

Mobiilipuhelin

Ei auta, jos on lähetetty tekstareita. Ei tule perille, ei.

Asioista kertokaatten sähköpostitse.

Terveisin huopatossutehtaan tiedotus

5.12.07

Salamia taivaalla

Siinä minä olin, makaamassa peiton alla kylmissäin, kun luin poistumisestani manan majoille. Koska oletan tietäväni paremmin, voisin väittää, että huhut kuolemastani ovat suuresti liioiteltuja. Vaan kuka näistä nykypäivänä loppujen lopuksi varmaksi osaa sanoa. Kuka teistä on edes koska ja viimeksi nähnyt minut/meidät? Koskaan?

4.12.07

Kylpylä

Viikonloppuna viuhahdettiin isoolle kirkoolle kylpylään. Vastoin suomen mallia, täällä on erilliset kylpyläosastot miehille ja naisille. Ja naku-uimapuvut päällä. Aluksi se oli jotenkin hilpeää. Reipas puolituntinen lilluttelua kuumissa altaissa ja vesiputouksen alla rentoutti mukavasti.

Alakerrassa sitten yksi, isohko olut sekä maggaraa.