28.2.06

Jos luet yhden

Toisin kuin valtaosa suomalaisistakin tuntuu kuvittelevan, sanan-, ajatuksen- ja ilmaisunvapaus ei ole luonnonvoima, ei stabiili tila, ei taivaasta ojennettu koskematon kaanoni. Demokratia ei seiso omilla jaloillaan vaan kannattajiensa tuella. Ihmisoikeudet ovat sopimuksia, jotka voidaan neuvotella uusiksi tai pakottaa olemattomiksi. Sananvapaus on vaivalla, katkerastikin saavutettu kaikille kuuluva hauras oikeus, jota pitää vaalia tai se kuihtuu. Minkäänlaisia diktatuurien ohjailupyrkimyksiä se ei kestä.


Jos missaat, missaa jotain muuta. Älä tätä.

Kiitos.

Jumalanpilkkaa

Jumalanpalkkaa jo nykyisin niin tunnetussa, sarjakuvan muodossa. Eikun hetkinen, minkä pilkkaa?

Kenen lähetystö poltetaan? Vai sammutetaanko internet?

27.2.06

Sori vaan hirvee kiire nyt

Yllätin itseni tänään puhisemasta kaupan kassajonossa kun taas edelliset miettivät että oliko etukortteja ja maksetaanko käteisellä, kortilla vai oravannahoilla.

Sitten kolahti. Mihis mulla olikaan kiire? Tavoite ei ole olla kotona tiettyyn kellon lyömään tai suoritua mahdollisimman nopeasti kaupassa. Juosta jumalauta paikasta toiseen kieli vyön alla. Kiire kiire kiire, ei ehdi, kiire, kiire, sori hirveekiiiireeeeeeeeee

Tehokkuus on perseestä. Tuottavuus vois olla kovempi juttu.

Juoksu lakkasi, puhina loppui. Kaikki on ehditty jo tehdä mitä pitkin.

Blogatakkin, perskules.

26.2.06

Melko lähellä

Kisojen parasta kiekkoa, finaaliin saakka. Ei ollut huono, vaan ei riitä melkein. Enemmän vielä. Enemmän.

Vaan ei pidä tuhkaa heittämän päälle. Aika altavastaajia kuitenkin lähdettiin. Kieltäytymisiä oli kyllä kaikilla, mutta Suomella tuntui että kriittisiäkin. Oikeat miehet kyllä olivat tässä joukkueessa. Ja isoista kiekkomaista voitettiin kaikki. Ja viimeinen pelikin oli tiukka. Olisi voinut olla toisinkin. Niin lähellä, mutta silti jäi vielä odottamaan.

Jonain päivänä sitä voittaa, jonain päivänä häviää. Tärkeintä on kuitenkin, että tekee sen pää pystyssä.

Kiitokset jellonille. Hyvät pelit, sano.

Being IT

Näppärää.

Sweden Sucks!

Tarja Halonen ilmaisee kantansa Ruotsista.

Arvostelussa, Matti Nykänen - Ehkä otin, ehkä en.

Konseptisaabi.

Kultaa voittaneen Kanadan curling-joukkueen esi-isät.

Romanialaista kiekkoa. Ei saatana.

Pimp my VW.

24.2.06

Miten bloggaan?

No moni teistä, tai ainakin useampi, miettii jotta miten se blogiteksti ja tiukkaakin tiukempi päivitystahti syntyy täällä päässä.

Kutakuinkin näin.

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää on homo.

Tuota, onko joku oikeasti ollut epätietoinen asiasta vielä?

Tässä maassa ei tosiaankaan näemmä tapahdu mitään oikeasti tärkeää.

Iltalehti.
Ilta-Sanomat.

EDIT: On. On joku. Parisuhdeneuvoja Juha Mietaa.

23.2.06

Munkin

Mun pitäis syödä jotain
Niin munkin / Niin, munkin

22.2.06

Bussikuskit ja ovien availu

Nykyään toisinaan bussikuskit avaavat pysäkille saapuessaan vain toisen etuoven. Ymmärrän tämän jos on paljon tulijoita niin pysyy kuski tolkuissaan jotta kaikki maksavat matkastaan.

Vaan kun pysäkillä on pieni mummo rullalaukkunsa kanssa ja meikäläinen.

Meikäläinen helvetin ison repun kanssa.

Mahtuu, mahtuu.

Odottaessanne, voitteko avata jatkossa myös sen toisen oven niin ei tarvitse kömytä. Kiitos.

Rakkaat maalivahdit

Ihan vähän tarkkuutta, jookosta?

Känniset hamsterit.

Jotkut kirjoittavat sankarilistan itsestään, toisten ei tarvitse.

Google - paluu menneisyyteen

Eikä edes kauaksi vaan pari vuotta vain. Hype.

Miltä ankkalaulu kuulostaa ulkomailla?

Oppenheimer. (Ai kuka?)

Ja lopuksi pieni kilpikonna toivottelee hyvää päivää kaikille!

21.2.06

Vain tosielämässä

On olemassa historiallisia tapahtumia joita muistellaan jälkikäteen että missä oltiin ja mitä tehtiin.

Unohtakaa kuun kamaralla astumiset, unohtakaa Berliinin muurin murtumiset, unohtakaa.. joo, tosiaankin unohtakaa.

On uuden ajan alku.

Missä olit kun Suomen jackbauer, Markku Uusipaavalniemi väänsi kättä Werner Wankerin kanssa?

Pieni koiranpentu

Tiedän.

Maailma on paha. Ja epäoikeudenmukainen. Ja asialle pitäis tehdä jotain mitä kunkin tehtävissä on.

Joten katsokaa näitä pieniä koiranpentuja. He ovat kovin sulokkaita.

Kamerapuhelin

Sellisti kävi vakoilemassa viime Just Sopivasti -lehdistötilaisuudessa. Löydättekö?

EDIT: Kommentointi päätti toimia vasta nyt.

Netin sensuroinnista

Junkkaalan Jouni kirjoitteleepi tietoviikossa netin sensuroinnista. PA kyselee selväntäviä kysymyksiä.

20.2.06

Tiedäksä kuka mä oon?

Noniin, aika aikaa kutakin sanottiin kun kuoppaa joka toiselle kaivettiin.

Jo muinaiset Foinikialaiset pohtivat bloggaamisen jumaluutta ja sitä että tulisiko blogia kirjoittaa omalla nimellä vaiko mahdollisesti nimimerkillä. Oma nimi toisi todennäköisesti uskottavuutta taikka uskottomuutta riippuen nimestä taikka oikeammin kuka nimen takana olisi. Nimimerkki puolestaan toisi valheellisen anonymiteetin ja suojan muinaista hakukonetta, googlea vastaan.

Ja niin on siirrytti nykypäivään, jossa bloggaajat kamppailevat yhä samojen ongelmien kanssa kuin aiemminkin. Tulisiko banaani kuoria kokonaan vaiko puoleen väliin sitä syödessä? Ja sen lisäksi tietenkin tuota anonymiteettiasiaa. Ja varmaan muitakin, tärkeitä asioita pyörii ihmisen mielessä. Iltaisin.

No nyt kirjoittamisen ammatti-ihmiset jo kehottavat ihmisiä kirjoittamaan nimellä kuvalla. En saa ihan selvää mitä tuossa lukee.. ehkä että en ole aikaisemmin lukenut blogiasi, mutta oletpas sinä mukava ja nätti tyttö.. taidanpa alkaa seuraamaan.. olisikohan netissä kenties muitakin... P.S. KUVA OIS KIVA

No eihän siinä noin lukenut tietenkään. Sairaan kaunis mieleni sen vain keksi. En vain usko että esim. allekirjoittanutta olisi kehotettu kirjoittamaan nimellä ja naamalla, päinvastoin. Hyvät neuvot tietty ovat toki aina tarpeen.

Muistanko oikein vai onko printtimediassa eli lehdykäisissä vielä pakinoitsijoita jotka kirjoittavat nimimerkillä? Kuka on Walter de Camp? Olisiko Sellisti vieläkin mielenkiintoisempi jos kirjoittaisi nimellään? (Tiedän muuten kuka sellisti on ja mitä hän teki viime kesänä. Paljastan sen myöhemmin tässä samassa blogissa, samaan blogiaikaan)

Hyvä blogi on hyvä blogi, nimimerkillä taikka nimellä. Kumpikaan tee parempaa jossei pahempaakaan. Valitettavasti ja onneksi.

Ja kuten Mari jo totesikin, niin harva nimimerkki kuitenkaa on enää täysin anonyymi. Ja ihailtavaa on, että ne ketkä kirjoittavat rohkeasti, esiintyvät omalla nimellään. Sopii Janille kuin pipo päähän.

Leikitään nyt vaikka tästä lähtien että on kolme (3) ryhmää. Omalla nimellä kirjoittavat, nimimerkit, jotka eivät siis välttämättä ole anonyymejä sekä sitten täysin anonyymit nimimerkit. Pysyittekö mukana? Hyvä. Vielä pari esimerkkiä, niin pääsee linkittämään. Linkittäminen on kivaa. Teen sitä joskus itseksenikin. Uskon että tekin vaikka ette sitä myönnä. Käärmeet!

Oma nimi: Marginaali ja Jani Uusitalo. Kansalaisjournalismiä parhaimmillaan. Hockeyblog ja rautainen kirkkojournalisti Risto Pakarinen. Pinseri, Sami ja Riitta Köykkä.

Nimimerkki:
Yhden kakkupalan mies.
Kasablogi sekä kasa muita. (eh-eh).

Anonyymit:
Sellisti, jo legendaksi muodostunut ajan pysäyttäjä sekä turistin komm Oikeasti kuitenkin vain pieni eksyksissä oleva joka kaipaa halia.
Ei sinutella. Kun tätä luki aiemmin, kuvitteli tämän olevan keski-ikäisen miehen anonyymiä tunnustusta avioliiton hajoamisesta ja selviämisestä. Romanssista, työpaikasta, elämästä. Se tuntui hyvin kirjoitetulta ja aidolta. Herätti useimpien kiinnnostuksen ja nousi top-listalla kärjen tuntumaan. Myöhemmin paljastui että kyseessä oli toisen bloggaajan fiktiivistä tarinointia. Listasijoitukseen tunnustus ei ole vaikuttanut.

Ymmärrättekö?

Ihan helvetin hieno juttu.

Ai niin. Jos haluatte lukijoita, niin laittakaa kuva blogiinne. Jos olette nainen. Jos olette viehättävä. Mutta kyllähän te tuon tiesitte.

Uusis

Hetkistä, voisi sanoa vaikka mutta se olisi väärin. Hektistä voisi olla sinnepäin. Poissa notkumiset, tilalla dynamiikka. Hop!

Vaikka Jack ja Chuck on koviksia maailmalla, ei Suomen curling-maajoukkueen kapteeni Markku Uusipaavalniemi kauaksi jää. Ja onhan meitä muitakin.

Kallispalkkaisten mainosmiesten ideointia.

19.2.06

Spam-filtteri

Johtuen aiemmasta tempauksestani, on kuin kotiin olisi asentunut tehokas spämmifiltteri. Vain minulle kuuluvaa postia. Ah auvoa!

17.2.06

Tappaako Olympialaiset seksin?

- Sampo tulee viideltä kotiin, syö nopeasti jotain ja lösähtää sohvalle. Siinä hän istuu kaljapullon kanssa koko illan ja tuijottaa olympialaisia, huokaa 27-vuotias Jenni.
Kuvassa loft-tyyppinen avara huone jossa kolmen tuhannen euron sohvalla makoilee mallipariskunta. Tulee kyllä olo, että tuo ei varmaan ole ainakaan Sampo.
- Seksi on meidän parisuhteessa olympiajäähyllä. Tiesin kyllä jo etukäteen, että äijälajit voittavat petileikit, enkä minäkään mikään seksihirmu ole. Periaate tässä potuttaa.
Ei sieltä koko ajan tule äijälajeja, eikä lähetystä tule kellon ympäri. Ja taitavat tulla vielä ihmisten aikaan lähetyksetkin. Mutta periaatteessa tietty vituttaa. Periaatteessa kaikki vähän voi vituttaa.
Kakkoseksi jääminen lienee myös muille naisille se suurin kompastuskivi, koska tutkimusten mukaan suomalaisparit harrastavat seksiä vain 1,9 kertaa kuukaudessa.
Vai viikossa? Mikä tutkimus tuo on?
- Yleensä loikoilemme ja hellimme toisiamme sängyssä ainakin puolille päiville, Jenni naurahtaa.
Ja lauantaina lähetys näemmä alkaa hieman ennen yhtätoista. Jos paska tsägä käy niin silloin juuri tulee jotain mielenkiintoista. Ja siltikin vain tunti pois normaalista peuhaamis ajasta. Pahoittelen.
- Aina kun kommentoin jotain, hän ärähti, että puhutaan myöhemmin. Yritin hivuttautua myös vaivihkaa Sampon kainaloon, mutta silloin hän tokaisi, että älä kiehnää siinä.
Aika nolo tyyppi tuo Sampo. Voisi jopa kuvitella että hieman kärjistetty. Itseasiassa aika nolo koko juttu. Mutta jotainhan sitä pitää täytteeksi keksiä. Vähän kuin tämä merkintä.

Uusi puhelin

Aikaisemmin olen kyllä mieltänyt itseni matkapuhelimien penttilinkolaksi. Uusia toimintoja katsonut kieroon, puhumattakaan puhelimeen personoitavista logoista ja soittoäänistä.

Vaan nyt kun tupsahti luuri, kehityksen kärkeä niin pienen epäröinnin jälkeen sitten, varovasti, pikkuhiljaa tunnustellen kapulaan löytyi soittoääni ja tekstiviesti-ilmoitus. Taatusti yksilöllisiä.

Vielä kun joku soittaisi siihen saatanan puhelimeen!

Aamu alkaa parhaiten

Se on kuulkaa semmoinen juttu että mikään ei herätä paremmin aamulla kuin kupillinen kuumaa tummapaahtoista kahvia.

Naamalle heitettynä.

Tanssikohtaus kirjastossa

Joskus miettinyt, että mitäs jos musikaalien tanssi- ja laulukohtaukset tapahtuisivat oikeassa elämässä. Ehkä se olisi tälläinen?

Sille, jollekkin.

16.2.06

Nuo ihastuttavat budokat

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Karvinen.

Lisää Karvisia.

Vuokralle tarjotaan. Ja mitähän muuta?

Ja varmaan odottaa tämänkaltaisia vuokralaisia.

Huoli pois, moomma netistä.

15.2.06

Valtakunta lämpimästä vedestä

Pelkäsin jo, että joudun kirjoittamaan tänne aamuisesta suihkukokemuksesta joka olisi ollut paitsi karaiseva, mutta luonnollisesti lyhyt ja ennenkaikkea helvetin kylmä.

Ei tarvinnut.

Olisin halunnut kuitenkin.

14.2.06

Kuin kisu ja pieni koira

Ihan levottomat pukarit.

Tulee mieleen vanhan jippo-lehden ohjeet kameran rakentamisesta.

Vuoden kuvia.

Ei herkille. Ylilyöntejä löytyy kummaltakin puolelta. Menee kyllä toivo.

Ottaisitko t-paidan tältä mieheltä?

Curling rocks!

Curling rocks forever man!

Miksei Amerikkalaisia sovi päästämän matkustamaan?

Tommy Lee hakattu Andy McCoyn näköiseksi.

Myblackvalentine. Hyvää eilistä ystävänpäivää, siis.

Monorail, koirille. Voi kun ovat ihmeissään.

Takatukkakuvia. Joko sinulla on mulletti?

I wanna f_ck U

Silloin kun isä internetin osti eli astuttiin mukaan suureen kuplaan jota jotkut kutsuivat it-bisnekseksi, niin tähän videoon tutustutettiin ensimmäisten joukossa. Sitten naurettiin.

Kovan harjoittelun koulukunta. Väliajalla pullaa, piparia ja sidetarpeita.

Käsi käyb ja auto kulkee.

Henkivartijakoulutus Koreassa.

We are sinking!!

Conanista kirja. No, miksei.

Lämmin vesi

Aamulla ei tavallaan edes harmittanut, kiire puski päälle ja aamiainenkin jäi syömäti.

Nyt tarttis kuitenkin elämän eliksiiriä, ihan vaan peseytymiseen. Tunkkainen olo puts plank, viemäristä alas. Hei hei.

No eikä mitä! Keittiön hanoista ikuna tullu noin kylmää vettä janoon. Lämmintä ei näy, kuulu eikä varsinkaan tunnu.

En pidä tilanteesta. Vaan mitä tässä voi muka tehdä?

Kysyn vaan.

Viiva vedetään tähän!

Taikka tähän. Toimii parhaiten kun jättää taustalle meuhkaamaan esim. tunniksi.

Kahvinokoset. Omassa versiossani kupillisen jälkeen maate ja sitten kello soimaan 25-30 min päästä. Joko nukkuu taikka ei mutta jälkeenpäin on pirtiä olo. Pirtiämpi ainakin.

Tunnelissa ajamisen vaikeutta.

Jätkä tekee sen väärin!

Pissiksiä! Pissalla!

Luulitko, että kouluun on vaikea päästä? Mestaruussarjan työnantajat.

Crazy Multi-Input Touch Screen. Kuvitelkaa kaikkia mahdollisia tulevaisuuden sovelluksia tuolle!! Esim. risti-nolla.. Taikka pasianssi. Wau!

Mr. HipHop, Kevin Federline.

Hyvää Ystävänpäivää


Toivotetaan teille mun frendin, Hoffin kans.

13.2.06

Mikä fantasia- tai sci-fi-hahmo?

Marginaalista. Eikä koskaan tosiaan ole niin kiire että..

Which Fantasy/SciFi Character Are You?

A venerated sage with vast power and knowledge, you gently guide forces around you while serving as a champion of the light.

Judge me by my size, do you? And well you should not - for my ally is the Force. And a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us, and binds us. Luminescent beings are we, not this crude matter! You must feel the Force around you, everywhere.

Noniin. Näköäkin samaa.

9.2.06

Seitsemän sitruunaa

"Ritva.. RITVA.. Misshä perkeleesshä me ashuttiin?"

Helikopterikuvasia.

Jos joku jäbä on yhtä viilee ja kova tekee musaa kuin JS niin se on Kevin Federline. POPOZAO!

Kadonnut maailma. Löydetty!

Hyötylinkki. Soikko, Suomen kielen oikoluku.

EDIT: Poistin pari linkkiä äskeistä koska... ne eivät nyt sitten osoittaneetkaan sinne minne piti (kiits jussi). Josko sitä olisi tulevaisuudessa tarkempi? Tuskin.

Isompi kuva

Kuulin tuonne jonnekin rakennettavan helvetin isoa kirkkoa. Ajattelin mennä vähän tutkailemaan ja siellähän olivatkin rakennusmiehet jo puuhissaan, ei niinkuin kaupungilla.

-Mitäs oikein teet, kysyin ensimmäiseltä
-No kuule ihan kuoppaa kaivan, eikö se nyt ole ilmiselvää?

Ei ollut tällä miehellä visiota mistään. Kuoppaa kaivaisi ikänsä, tuumin.

-No mitäs se mies siinä oikein kasaa?
-No helvettiläinen, tässä kuule ihan muuraan. Tiiltä toisensa päälle, luulisi näkyvän päälle, eh?

Noniin, työmies siinäkin. Hyvä varmasti, mutta missä oli tämän miehen missio?

-Mikäs homma siinä on kesken, mitäs puuhaat?
-No tässä kuule ihan naulaa hakkaan tähän lankkuun. Ja sitten varmaan toisenkin.
-Mut tiedätkö mitä olet tekemässä? Tässähän te olette rakentamassa helvetin isoa ja hienoa kirkkoa, eikös se sellaisen tekeminen ole hienoa ja tee oloa ylpeäksi?
-Jaa kirkkoa.. Joo, no niistä minä en tiedä mittää. Mutta semmä vaan sanon, että kun serkunlikka tossa vaihto yhdestä konttorista toiseen, samaa hommaa, paperin pyörittelyä ja kahvin keittämistä, niin tyttö kuitenkin sanoi vaihtaneeensa operaattoribisneksen mainosalaan. Siinä sitä ylpeyttä sulle.

No totta tosiaan.

7.2.06

link-kimara

Ensiksi kuitenkin pelataan tennistä. Helppoa.

Katsastellaan sananvapautta. Kaikki muuten lähti piirroksista ja nyt piirroksilla kuvataan kehittyvää tilannetta. Visuaalinen maailma olemme me.

Mistä tulikin mieleen, että windowsin ärsyttävä klemmari on saanut työpaikan henkarina. Ja Vistassa tilalle on tullut hymyilevä nuorimies.

Muistakaa jos olette tekemässä haureutta itsellenne.

Syitä tupakoinnin lopettamiseksi. Ei ole hauska, mut harva on.

Ja huonoksi lopuksi vielä väännetty vitsi.

Ystävällisyys yllättää

Kävin eilen kaupassa ostoksilla ja ostelin, no mitä tälläiset kreikkalaisen jumalan figuurit omaava komeakasvoinen poikamies nyt ostaa, kalkkunasiivuja, ruisleipää, raejuustoa, marinoitua ohutta broilerilen leikettä sekä ehkäpä joskus herkutteluun rahkaa.

Siinä kuitenkin näin lattialla pudonneen, oivallisesti kudotun lapasen. Liian hieno pienelle lapselle, vaan aikuisen käteen just sopiva. Ainoastaan hyllyjä täyttävä myyjä etäisyydellä joten en usko että se olisi ollut hänen. (Ei ollut samaa tyyliä) Nostin tuon lapasen hieman paremmalle paikalle löydettäväksi ja jatkoin matkaa kohti kassaa. Siellä sitten kuulin kun oli käynissä missä-mun-lapanen-on-en-tiedä-kyllä-yhtään-tyyppinen debatti. Tervehdin toisesta jonosta, että pelko pois rouva, minä tiedän missä lapasenne on ja noudan sen nyt teille.

Lapasen noudettuani alkoi varsinainen kiitosten tulva, vuorollaan kiitteli lapasen omistaja joka lupasi kiitokseksi kolme tytärtään ja puolivaltakuntaa ja vuoroin henkilökunta että onpa moinen ystävällisyys nykypäivänä harvinaista. Hymyilin ystävällisesti kiittelijöille ja korvalapuissa soi Korn - Make me bad.

No ehkä hieman liioittelin tuossa yllä. En oikeasti ostanut herkutteluun rahkaa. Sitä oli jo valmiiksi jääkaapissa.

6.2.06

Tämä merkintä

Tämä merkintä oli huijaus saada sinut lukemaan tämä merkityksetön teksti.

Kiitos osallistumisesta, jätä jälkesi jälkipolville.

Helsingissä osoitetaan mieltä pilakuvista

Marginaali kertoo asiasta tarkemmin.

Tuo nuorten muslimien aie antaa myös uskoa siihen, että ehkä jonain päivänä oikeasti voitaisiin elää rauhassa.

Jonain päivänä ehkä kaikki ajattelevat itse.

5.2.06

Lopettakaa nyt jumalauta!

Lopettakaa nyt jumalauta saatana!

Joku piirsi pari kuvaa profeetasta niin kaikki on ihan vitun sekaisin. Poltellaan lippuja, soitetaan pommiuhkauksia, tanskalaiset kutsutaan maailmalta kotiin. Pian joku tapetaan ja ehkä saadaan vielä oikein sotakin aikaiseksi.

Voi vittu saatana! Alkaa pian tuntua että kaikki menee juuri niinkuin on suunniteltu. Päin persettä.

4.2.06

Jos Blogger

Tämä päivä on kuin mikä tahansa päivä. Paitsi että muualta kuuluu nupinaa bloggerin toimimattomuudesta. Ja huomasinpa sen itsekkin.

Taidanpa vaatia rahat takaisin!

Salamia

Salamia kirkkaalla taivaalla.

Wet pussy.

Viikonlopun herkkupalat.

Nukkuva kissa

Suomalaisissakin lahjatavaraliikkeissä nukkuva kissa -nimellä myytävät koristekissat valmistetaan Aasiassa pääosin täyttämällä nyljetty kissanpentu. Silmäaukot ovat kuivuneet kiinni, korvat ovat kovettuneet ja nenä on korvattu muovisella napilla.

3.2.06

Vapautunut

On jotenkin vapautunut olo. Tavallaan.

Laitoin nimittäin postiluukun viereen teipin jossa lukee EI MAINOKSIA.

On tullut vain asiallista postia. Ja sitäkin sopivan vähän.

On tosiaan helpottunut olo.

Voi myös johtua siitä, että sanoin itseni irti eilen nykyisestä työstä.

2.2.06

Nythä mä sen hokasin

Lueskelin marginaalia tästä pilakuva-aiheesta kun se yhtäkkiä valkeni. Että minä kristitty täällä ja sinä muslimi siellä haluamme elää sovussa.

Vierekkäin, kunnioittaen toistemme uskomusta.

Ja että meitä on enemmistö. Rauhallisia ja hyväntahtoisia.

Ja että olemme huolissamme nykyisestä tilanteesta.

Miksi sitten muutaman kiihkoilijan vuoksi koko maailman on liipaisimella?

Lisää, mitvit.

Jack Bauer

Chuck Norris, Jack Bauer. Muut eivät taida päästä lähellekkään.

If you wake up in the morning, it's because Jack Bauer spared your life.

Brad ja tyttöystävät.

Jumalan kuvaaminen. Voiko osuvammin sanoa? Tai piirtää.

Legopornoa. (k-18)

Brokeback

Ihan vähän lähemmäs..

Opetellaan kiinaa.

Brokeback Bush.

Brokeback to the future.

Sitten vaan hyvä asento ja rentoudut.

1.2.06

Perheelle halpa huo

Huopa? Huora?

Matikka on kivaa.

Ei muuta just ny. Pitäkää hauskaa.

Nopea opastus puhelinmyyntiin

Tämä koskee vain allekirjoittanutta lähestyttäessä, mutta voipi olla että joku kokee myöskin omakseen.

-Kerro lyhyesti kuka ja mistä. Kysy soitatko pahaan aikaan, yleensä järjestyy pari minuuttia jolloin voit kertoa mitä edustat

-Kerro tarjous rehellisesti, mitä maksaa ja mitä sillä saa. Jos mukaan on tulossa joku kaupantekijäinen niin kerro myös siitä. Tässä kohtaa taitava myyjä myy sen minulle esittämällä just sopivasti oikeat argumentit. Tämä siis jos ylipäätään olen kiinnostunut esittämästäsi tuotteesta.

-Jos en ole kiinnostunut, niin toivota hyvät päivänjatkot ja tarkoita sitä. En vienyt aikaasi pidempää, etkä sinä minun. Saatan ostaa seuraavalla kerralla.

Älä jumalauta saatana aloita epäselvää monologia tekopirteällä mongerruksella josta ei saa mitään selvää.

Saa myydä.

Virtuaali-Isäntä

Lataa uudestaan.

Kukko olj sotkonna jonnijjootavata navetassa nii haettiin perunakellarista oekeen mahtikatiska ja perkele lehmät piäs kaarahalameesee.

Talosi on jo täällä.

"Antaudu ja tule ulos kädet ylhäällä. Huhuu! Huhuu...."

Matti-peli. Jee.

Aiheesta digi ja digi

Taannoin toivoin semmoista yhtä laitetta millä voisi kelvollisesti tehdä kaikenlaista.

Tässä on kyllä melko lähellä mitä tarkoitin. Jos nyt siis oikein ymmärsin. Paitti ettei oo sitä digiä. Toistaiseksi myös ehkä suolainen hinta. Stockan tarjouksessa 1249,-

Mutta tästä se lähtee, epatot!

EDIT:
Laitteen digiboksissa on kaksi viritintä..

No, olihan siinä sittenkin. Kaksin kappalein. Tarkkuutta nyt, hölmö.

Syöpä nykyään

Aamulla sen kuulin sängyssä makoillen.

Nykyään on todennäköisempää sairastua syöpään kuin ennen. Mutta hoitojen vuoksi kuolleisuus on pienempi kuin ennen.

Onpa ajatus.

Joutilaisuuden opettelua

Tänään päivällä kun lorvailin ja etsin itseäni, törmäsin mainioon esseehen joutilaisuudesta. Tuohan voisi olla vaikkapa meikäläisen homma täällä maanpäällä. Opastaa joutilaisuuteen. Ehkä opettelen vielä hieman lisää itse.

Tässä ja nyt.