30.11.05

Maksatoukka

Kellä on liian vilkas mielikuvitus, niin jättäköön tämän lukematta.

Hyi saatana, en silitä enää ikiniä pieniä suloisia luppakorvia.

29.11.05

Hesarin uusi kamppis

Kertokaapa, nokkelat, että mikäs se on tuossa uudessa Hesarin kamppiksessa jokaisessa kuvassa esiintyvä kirjainyhdistelmä IG? Kyseessä siis tuo kaupunginosakampanja joka koristaa esim. metrotunnelin seiniä. Kamppis löytyy täältä, mutta varoituksen sana! Flässiä joka avaa ompputietokoneeseen helposti homosateenvarjon käytettäessä firefoxia. Eli saattaapi olla raskas.

28.11.05

Äidinkielemme kukkasia

Nyt ne kaikki hauska sähköpostit alkavat löytää tietään tännekin..

Mies ajoi auton katolleen ja joutui korjauttamaan sekä katon että savupiipun.

Arkkitehdille sattui vahinko; oli käytävä vessassa.

Mitä teit puolityhjälle pullolleni? - Vein vajaan.

Huonon pidon vuoksi 10 panssarivaunua piti teloittaa.

Ette tulleet kutsuntoihin? - Minulla oli oma syyni.

Huomenna kylvetään sanoi likainen maanviljelijä.

Kaljanjuontikilpailuissa otettiin pitkästä aikaa.

Taksifirman perustamisen perustaksi riittää perustaksi.

Kiropraktikot vetävät lonkkaa.

Tietokonehakkereita ei voitu syyttää, koska näyttöä ei löytynyt.

Suutari toivoi saavansa paljon kanta-asiakkaita.

Mielisairaalassa ottamani valokuvat olivat pääosin onnistuneita, vaikka joukossa oli muutamia tärähtäneitäkin.

Naamiaisissa haarniskapukuinen mies oli koko ajan pelti kiinni.

Kuuntelen etupäässä rokkia, sanoi linja-auton kuljettaja.

Joskus joutsenet näyttävät kurjilta.

Kumpi on parempi, hevonen vai auto? - Koneista ei ole mihinkään.

Enpäs lentänyt retkuun, sanoi kärpänen kun pummia väisti.

Se Hartwallin pepsi

Hartwall lopettaa pepsikisan.

Hienointa näissä kisoissa on se, että järjestävät voi muuttaa sääntöjä kesken kaiken tai vaikka lopettaa koko kisan kuten nyt kävi.

Vähän niinkuin hiekkalaatikon isot pojat jotka pelaavat niin kauan kunnes ovat häviöllä jolloin ensin muutetaan sääntöjä ja jos se ei auta niin lopettavat pelaamisen syöttävät hiekkaa sille pienemmällä pelaajalle joka nöyrästi sitten syö hiekan. Tai juo pepsin.

Ihan niinkuin oikeassa elämässä.

27.11.05

Minä oon hyvä kommentoimaan merkintöjä!

Sun äitis säikähti kun PA kirjoitti, että kaikki eivät ole hyviä missään. Että kyseessä olisi arvo kysymys koskien ihmistä.

Koska olen kuten perinteinen toimittaja, en jaksa lukea juttuja uudestaan tarkemmin, enkä varsinkaan tarkistaa faktoja. Julkaisen oikaisun sitten myöhemmin jos jaksan jos muistan jos joku meni toisin kuin piti.

Asiaan. Eli käsittääkseni kyseessä oli vain vaiettu totuus, että jotkut eivät ole hyviä missään. Minä ainakin olen näitä joitain nähnyt elämäni aikana. Hyvää sakkia osa, ei siinä mitään.

Ei kaikkien tarvitse olla hyviä jossain. Siis missään. Voihan sitä vaan olla. Kyllä se karavaani kulkee ihan samalla tavalla ja koirat haukkuu.

Äippä ihmettelee vielä, että jos joku onkin hyvä asiassa jotai ei koskaan välttämättä pääse kokeilemaan ja siksi tämä hyve jää huomaamatta. Tuokin voi pitää paikkaansa. Itse uskon vahvasti, että olisin eräs tämän vuosituhannen johtavia hevospoolon pelaajia mikäli asuisin Englannissa ja pelaisin tuota lähes yhtä jaloa kuninkaallisten peliä kuin keilaus. Emmä varmaan koskaan saa tietää..

Mutta! Kaikki eivät ole hyviä missään, eikä se silti haittaa.

Lunta sataa

Lunta sataa, ihanaa.

Räntää ja paskaa,
kuka tätä jaksaa?

Päivää kun ei erota yöstä,
jo pelkkä herääminen käy työstä.

Kylmä iskee ytimiin ja luihin,
ollapa lämpimässä ja joku ottais.

Lunta sataa, ihanaa.

25.11.05

Mr. Miyagi

Jokaisen wannabe-karatekan henkinen oppi-isä on poistunut vehreämmille metsästysmaille.

Daniel Larusso: Hey, wouldn't a flyswatter be quicker?
Miyagi: Man who catch fly with chopsticks accomplish anything.


EDIT: Tänään just sopivasti neloselta 17:55 Karate Kidd saa seuraajan. Oi niitä aikoja, oi niitä suomennoksia.

Vanhaan menoja

Näyttäisi että vanhaan osoitteeseen päädytään suurimmaksi osaksi hakukoneen kautta. Hakusanoina mm. parempaa suuseksiä, joululahjavinkkejä, seoikea, nettitreffit. Olen ymmälläni. Mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?

Lisäksi muutamia yksittäisiä vierailijoita ohjaavat 3kympin kriisi, turisti, kasa, eisehaita, aivovamma, falmawen, sun äitis, ytyset Sopii tutustua.

Yksittäiset merkinnät kaiketi pysyvät toistaiseksi paikoillaan. Etusivu sen sijaan poistuu pian. Jatkossa elämääkin suuremmat merkinnät löytyvät siis täältä. Eikö olekkin hienoa? Tosi on. Ihqdaa!!11

24.11.05

Eduline bt-palika

Edullinen bluetooth-palikka Virosta.

Saa kysyä luonnonsuojelusta.

Iloinen rantakuva kavereiden kesken ja... aargh.

Hyvää yötä!

Päiväni mielipidevaikuttajana

Tänään oli päivä jollain karsittiin jyväset akanoista, pojat miehistä, miehet naisista ja niin edelleen. Oli aika katsoa kuka on todellinen mielipidevaikuttaja tässä kaupungissa. Kenen toimilla ja tekemisillä on todellinen vaikutus. (nytkun PA on vieraalla maalla)

Astelin Varsapuistikon läheisyydessä olevaan valoristeykseen tuotapikaa valojen vaihduttua punaiseksi. Ihan muina miehinä, viaton ilme kasvoilla katselin ympärilleni kuin kuka tahansa kadunmies joka pienen hetken tässä kosmisessa ikuisuudessa kuluttaa valoissa seisoskeluun. Vaan eivätpä raukat tietäisi, etten ollut mikä tahansa mies, vaan heidän tuleva mielipidevaikuttajansa! Hiiret! Lampaat! Mietin kovaan ääneen mielessäni ja hymy nousi kasvoilleni.

Aika oli tullut! Vaikka punainen valo paloi lähdin pontevasti ylittämään katua. Tarkoitus oli siis katsoa kuinka nuo tahdottomat lampaat lähtisivät perässä seuraten ylittämään katua tai vastavuoroisesti tien toiselta puolelta hmm.. myös ylittämään katua. Toisen askeleen kohdalla sydämeni löi kaksi kertaa tyhjää ja aamiaiselta muistuttava epämääräinen muodostuma nousi kurkkuuni, tien toisella puolella kukaan ei ollut vielä tehnyt elettäkään! Eikö minusta sittenkään olisi mielipidevaikuttajaksi? Olisi! Pakko! Kolmannen askeleen kohdalla säädin päätäni kääntymään hieman vasempaan jolloin näkökenttääni ilmestyi takanani olevat kadun ylittäjät. Kyse lienee sekunnin osista, mutta kummatkin tienylittäjät lähtivät samanaikaisesti ylittämään katua - MINUN PERÄSSÄNI! Naurahdin hieman ääneen ja mietin kuinka helppoa ihmismassojen hallinta olikaan. Samaan aikaan myös tien toisella puolella olevat kulkijat lähtivät ylittämään katua. Näin se menee ihmiset, näin se menee. Toistakaa perässä! Mi-nä seu-raan si-nu-a. Koska minua tarkempaa havainnoitsijaa saa etsiä, huomasin myös valojen vaihtuneen jo vihreäksi. Missä vaiheessa ne olivat vaihtuneet, sitä en tiedä. Niin tarkka en ole. Olisiko niin, että ihmiset lähtivät ylittämään katua syystä, että valot olivat muuttuneet.. vihreiksi? Ehkä! Luulen, että moni asia vaikutti tähän tapahtumaan. Ja olisi vääryys väheksyä omaa vaikuttamistani. Luulen, että se oli jopa kahdeksasosa! Ja joidenkin kohdalla vielä enemän, kymmenesosa.

Tälläinen oli minun päiväni mielipidevaikuttajana. Hieno päivä oli se.

23.11.05

Uuden median blog

Onko maailma uuden median silmin tosiaan näin tapahtumaköyhää, ettei kahdeksan miehen voimin päivitettävää synny tämän useammin?

Voi olla.

Tenttiin lukiessa

Tentttiin lukiessa kummasti ehtii tehdä monenlaista toimintaa

-pestä lattiat, ikkunat, hella ja jopa vessa
-vaihtaa lakanat, tuulettaa ja vielä vaihtaa huvin vuoksi uudestaan
-järjestää työpöytä, sotkea työpöytä, järjestää työpöytä uudestaan
-organisoida vuoden 1982 SM-liigan keräilykortit joukkueittain
-käydä kävelyllä
-järjestää laatikot ja ihmetellä kaiken ylimääräisen tavaran paljoutta
-järjestää vaatekaappi ja ihmetellä kaiken ylimääräisen rievun paljoutta
-pestä pyykkiä
-vaihtaa huonekalujen sijaintia

EDIT:
-kirjoittaa merkintö blogiin.

Ja vielä vaikka mitä muuta. Mutta miten helvetissä sitä ehtii siihen tenttiin lukea kun on niin paljon muuta tärkeää tekemistä?!

22.11.05

Hyve

Ensin opit nöyryyttä, että hyväksyt sen mitä eteesi tulee. Opit kääntämään poskea kerta toisensa jälkeen kun sinua lyödään etkä kättäsi koskaan nosta toista vastaan. Annat anteeksi kaiken vääryyden mikä sinua kohtaan tehdään ja kaiken päälle vielä ymmärrät niitä ketkä väärin tekevät. Pyydät heille kaikkea hyvää.

Olet armelias. On nimittäin helpompi uskoa omaan hyvyyteen kuin uhmata toisia vastaan oikeuksiesi puolesta. Kuuntelet helposti loukkauksia etkä nouse koskaan taistelemaan oikeuksiesi puolesta. "Ei se mitään, ei se haittaa", toteat usein päivän aikana.

Ehkä olet oikeasti hyvä ihminen. Ehkä olet pelkuri.

21.11.05

Lämmitys päälle

Joku lienee kääntänyt lämppärin pois päältä tästä talosta. On nimittäin ihan helvetin kylmä. Hyvä ettei puhe huurustu. Ei sentään, eihän täällä yksikseeen viitsi rupatella.

Setä-Merten on loukannut jalkansa. Itseoppinut jokaisen vamman asiantuntija ohjastaa hoitamaan syömällä aluksi kunnon kuurin ibuprofeiinia. 2*400 kolme kertaa päivässä n. viikon ajan. Loppuu tulehdukset alkuunsa ja tuolla määrällä vie vähän kipuakin (jos tosimiehet sellaista edes tuntee). Ja sitten 3-4 päivän päästä kevyesti venyttelemään ja rasittamaan jalkaa. Alkaa korjaantumaan paikat oikeaan suuntaan. Pitkät tauot mitään tekemättä ovat myrkkyä. Aamulla ennenkuin lähtee liikenteeseen niin lämpöhaudetta ja illlalla kun tulee riennoista niin jääpussia. Ja sitten välillä noita myrkkyjä sopii hieroa kohteeseen.

Ja sitten tosiaan lapset, jos oikeasti sattuu niin kuunnelkaa ja kyselkää lääkäriltä. Täällä kun ei oteta hoitovastuuta kenestäkään.

Kill Bill's Browser

13 hyvää syytä vaihtaa firefoxiin.

7. It will make Bill Gates soooooooooo mad.
Seriously-- super, super mad. And even more than Bill, let's think about Steve "I'm going to fucking kill Google" Ballmer for a second (actual quote). If there's anyone that's going to absolutely blow a gasket when they see this website, it will be him. (video proof of Steve Ballmer being a crazy, sweaty man.)
Jepjes.

20.11.05

teevee-kanava-ralli

Nyt kun on banaaninjämät saatu vekepois repusta niin on aika löytää seuraava ongelma.

Maanantai-ilta.

Kakkoselta tulee blogipiireissäkin jo suosiota saavuttanut hetimiten, neloselta tulee täydelliset naiset, toisinaan kolmoselta tulee joku kelpo elokuva ja ykköseltä joskus katsomisen arvoinen kotikatsomo.

Vaikkei televiisuria nyt muutenkaan tule paljon katsottua, niin pitääkö ne muutamat ohjelmat vielä laittaa esitettäväksi samaan aikaan? Ennen kaikki oli kyllä paremmin. Tehtiin käpylehmiä ja hiihdettiin rukisilla suksilla naapuriin kuuntelemaan radiota.

Susanna Tervaniemi juontaa älypeliä. Miten tavataan sana ironia?

18.11.05

Fiksu Jokerifani käyttäytyy tilanteessa kuin tilanteessa


Kukas Curren jälkeen?

El diablo bananas

Vaikka tuo keltainen ruohokasvi onkin suosikkihedelmäni heti makkaran jälkeen, niin kyllä jo vituttaa kun laukkuun laittaessa eväsvaranto on kaksi keltaista muhkiaa banaania. Ja jos eväät jää syömättä, niin illalla laukusta löytyykin kaksi mustaa kevyesti vaurioitunutta ruikkendaalia jotka päätyvät roskikseen kulkematta lähtöruudun kautta. Mahdollisesti ovat vielä sotkeneet vähän repun sisältöä. Tyhmät banaanit!! *huutaa banaaneille kotona yksin*

Blonde Star

Blonde Starin seikkailut. (video)

J. Ruutu näyttää miten nolataan vastustaja.

Muikea trap-peli. Italialaisile autovarkaille.

17.11.05

Ihmisen parasta aikaa

Istun luennolla ja käsivarsiani palelee. Edestä kuuluu jotain mutinaa ja samalla kalvolle ilmestyy nopeassa tahdissa paljon tekstiä ja sekavan näköisiä kaavoja. En kuule kunnolla, mutta se ei paljon haittaa koska en myöskään tajua. Väki on vähentynyt ensimmäisestä luennosta, mutta nämä bileet eivät kyllä ole parantuneet. Tuskastuneista ilmeistä päätellen en ole varmaan ainoa joka on pihalla tästä luennosta. Osa varmaan ulkona koko kurssilta. Silti sitkeästi kuten suomalaiset he löytävät tiensä tänne kerta toisensa jälkeeen. No, illalla tuntuu että on tehty taas jotain kun on päivä kulunut muualla kuin kotona. Jos olisi vaihto-oppilas maassa minkä kieltä ei ymmärtäisi, voisi tuntemukset olla samanlaisia. Luulisi olevan raskasta. Varmaan siksi opiskelija ei nykyään voi hyvin. Liekö koskaan voinut? Paineet tulevat valtiolta, kotoa, itseltä ja muualta. Silti vaan hokien mantraa juostaan luennolta toiselle, tehdään ryhmätöitä väärien ihmisten kanssa ja mietitään että gradukin pitäisi tässä vielä. Tämän lisäksi naisopiskelijoiden pitää vielä näyttää hyvältä. Kun unicafen alehintainen, mauton ateria on syöty hyvässä seurassa luentojen välissä, käydään vessassa oksentamassa. Purkka suuhun ja luennolle. Ystävät tietävät, muttta kukaan ei sano sanaakaan. Kirjoittavat päiväkirjaan ja toivovat parasta. Päivät kuluvat ja pikkuhiljaa arvokkaita opintopisteitä kertyy ilman kompetenssia. Pian sitä sitten onkin jo paperi kourassa ja valmis töihin. Jos vaan joku palkkaisi. Melkein täydellisia lauseita, joissa on pilkku ja piste, osaa kirjoittaa.

Opiskelu on ihmisen parasta aikaa.

Mitä seurasi kopiosuojauksista?

Mitäs hyvää Sony on meille tuonut tässä viime vuosien aikana? Betamax, minidisc, rootkit..

Kiitos viimeisestä. Ei suoraan koske meikäläistä, mutta ihan vaan periaatteesta pistää vituttamaan.

16.11.05

Me niinku mietittiin jotai yhteisöi

Yhtään konetta ei kuitenkaan vielä ole luovutettu. Alun perin pääpalkintoa ei oltu edes tarkoitettu yksittäisille kolanjuojille.
"Tällaisen määrän saavuttaminen yhdeltä henkilöltä on aika paljon. Olimme lähinnä miettineet koululuokkia, joukkueita tai muita ryhmiä, joille yhteinen tietokone olisi arvokas", Kujala sanoo.

Yhyy. Me vaan haluttiin myydä kolaa ja tehdä maailmasta parempi paikka ja sitten löytyy tälläisiä hulikaaneja jotka niinku ostaa sitä.

Voi voi.

Voi miten kamalaa

Ero on kuin eilisellä päivällä. Tuollaista eilistä merkintää varten voisi olla kyllä joku ihan oma sana. Sana joku kuvaisi ponnetonta, nihkeää merkintää jonka informaatioarvo lähentelee nollaa. Kokböle

15.11.05

Täällä taas

Aloitin tämän merkinnän kirjoittamisen nyt ehkä viidettä kertaa. Tuntuu jotenki hankalalta. Onkohan tämä nyt sitten se writers block?

Tuskin sentään. Tässähän merkintä syntyy kaikenaikaan. Nyt jos olisi joku oikeanlainen opasta millainen blogimerkintä pitäisi olla, niin siellä todennäköisesti sanottaisiin, että älä ikinä kirjoita merkintää siitä miten olet kirjoittamassa merkintää. Nykyään myös moni kirjoittaa siitä, ettei ole mitään kirjoitettavaa. Luulen, että sekään ei ole suotavaa.

Salarakkaat ryhmään kuuluu melkoinen määrä blogeja. Miksiköhän? Lisäsin sen aikoinaan itselleni kun tuli kirjoiteltua näistä nimeltämainitsemattomista bimboista. En oikeastaan haluaisi. Luulen että paras olisi kun kukaan ei enää puhuisi tai kirjoittaisi heistä mitään niin päätyisivät kasvattamaan susia jonnekkin niinkuin se Suutarin Sanna. Tietääköhän kukaan mitä kuuluu Satu Lapille?

Ei tosin taida vieno, hiljainen pyyntöni kuulua läpi suomen varsinkin kun on olemassa www.salarakkaat.fi osoite jossa markkinoidaan näiden viime kuun puheenaiheiden julkistamaa levyä. Sivusto ei kuitenkaan ole toiminnassa kuukausittaisen liikennemäärän ylitettyä rajat. Luojan kiitos. Klikkaamalla voit vaikuttaa. Lisäksi hiljaisen miehen protestina lupaan, että en osta kyseistä tuotetta. Ikinä.

Mitä kertoo nykyisyydestä se, että nussimalla semijulkkiksia ja siitä meteliä pitämällä pääsee lehtien palstoille? Ei varmaan mitään ylevää.

11.11.05

No se käsialajuttu


Ja samalla tuli mieleen, että koska viimeksi on kirjoittanut kynällä mitään muuta kuin nimensä. En edes muista.

10.11.05

Conan Turkuun?


Conan Turkuun mökkiasukkaaksi? Kaikkea sitä. Voisin kuvitella että piskuinen Suomi kyllä alkaa kiinnostaa enemmän ja enemmän viimeaikaisten tapahtumien (Halonen-yhdennäköisyys, katsojia suomesta jne) johdosta Conania. Mieshän teki taannoin viikon lähetykset Kanadasta joten tiedä vaikka..

Tarvitsen kyllä jonkun fiksumman tavan postata kuvia joille en oikeastaan jaksa keksiä mitään sanottavaa. Vai onko parempi sanoa, että julkaista kuvia? PA? Kielipoliisi? Äiti?Paras vaihtoehto olisi tietysti olla hiljaa ja vetää johto seinästä, mutta tässä ei nyt ole sellaisia.

Eilen illalla tai sitä edellisenä harmittelin tuota kommenttiosuutta kun siellä ei suoralta kädeltä näy että kuka on kommentin kirjoittanut. Unessa sitten joku olikin ehdottanut, että voisin kysyä neuvoa täällä puolella. Mutta vain siinä tapauksessa, että kestän vittuilun jos en osaa neuvoista huolimatta sitä onnistuneesti koodata(?). Ehkä kestän, ehkä en. Neuvokkaat laittaos postia.

Muuten oon tykänny.

9.11.05

1000 pulloa Pepsiä ja 13,3 Sony vaio?

Miksi nuorisolle suunnatuissa kisoissa pitää olla helvetin tarkkana? Täällä kerrotaan ja täällä näytetään. Putoaakohan päitä? EDIT: Kerronta mennyt rikki(?) ja nyttemmin kerrotaan täällä. Lyhykäisyydessään homman nimi on, että pepsipulloista koodeja keräämällä saa pisteitä jotka voi vaihtaa palkintoihin. Isoimmalla pistemäärällä (1000) saa Sony Vaion jonka arvo on n. 2000 e. Juomalla ei tuota monikaan tee, mutta valopäät laskivat että tuhat pinnaa maksaa n. 600 e. Eli 600 eurolla saa 2000 euron arvoisen läppärin ja pepsiä niin, että napa ruskaa.

Miten niin rotta ja kissa eivät tule toimeen?

Suurin osa ihmisistä ei edes tiedä, mikä rootkit on, joten miksi heidän pitäisi välittää siitä. Suojaus on puhtaasti sen takia, että rajoitettaisiin mahdollisuuksia polttaa mp3-tiedostoja suojaamattomasti, Sony BMG:n johtajistoon kuuluva Thomas Hesse totesi viime viikolla radio NPR:n haastattelussa.

Samaa kai sanottiin joskus asbestista aikoinaan. Niin tosiaan, miksi pitäisi välittää? Koko juttu täältä.

Kettupoika ja William Shatner

"Ööh, moi. Tota ota tästä flaijeri. Me niinku vastustetaan, öh, niinku turkissomisteita vaatteissa."
"Jaahas, no pitäähän sitä sitten kai jotain vastustaa. Hmm. Minkäs takia sulla on muuten itselläs tuollainen somiste hupussa?"
"Häh? Ai mitäh? Oho. Voi perse.. Ei tää taida olla nyt yhtää uskottavaa enää?"
"Ei ole. Pidä flaijeris, mee kouluun ja hanki sen jälkeen oikeita töitä. Hippi!"
"Sen teen. Kiitoksia."


Ja sitten muualle. William Shatnerin versio elokuvasta "Seitsemän.

8.11.05

Siis mitäs nyt häh?

Tarkkasilmäiset vierailijat ovatkin varmaan jo huomanneet pieniä muutoksia. Aivan oikein! Osoitehan se on muuttunut, kyllä vain. Uusi osoite on trendikkäästi http://justsopivasti.blogspot.com joka takaa menestyksen takuuvarmasti tälle jämähtäneelle merkintäkoneelle. Vihko auki ja osoite ylös jos meinaatte tulla joskus uudemmankin kerran. Ei sitä tiedä kauanko se vanha osoite on olemassa.

Aivan oikein. Ulkoasukin on vähän erinäköinen. Ei välttämättä parempi, mutta.. erinäköinen. Katsotaan nyt kauanko tämän kanssa. Pakko tunnustaa, tyydyin kompromissiin parissa kohtaa vaikka joskus unissani olenkin luvannut etten niihin enää sortuisi. Anteeeksi nyt vaan kauheasti.

Varmaan oli jotain muutakin muttennyt muista. Sillä aikaa voitte katsoa kun kävin kalassa viime kesänä.

Olisittepa nähneet sen joka pääsi karkuun. Ho ho ho!

Ögonaböj - Hetimiten

Tulipa muutaman bloggaajan ja tuttavan suosituksesta eilen katsottua FST:n Ögönaböj ja oli kyllä melkoinen hupailu. Eli talkshow jossa Stan Saanilan johdolla jutustellaan mitä milloinkin mieleen tulee. Vakiovieraina Andre Wickström, Heli Roiha ja Thomas (kuka?). Eilen lähti mopo lapasesta asialla kouluruokainhokki - kanaviillokki - erikoisuudet ilotalosssa - palavat kengät..

Niin, ei se tähän kirjoitettuna ole yhtään hauska. Sori vaan.

Ja Stan, virastoja tämän mukaan on Suomessa n. 100 ja työllistävät yhteensä 20 000 työntekijää. Varmaan paperit pyörivät yhtä tehokkaasti täällä kuin Ruotsissakin.

Jouni Tervo ja blogimania

Miten tuntuu että Jouni Tervo ei ole ensimmäinen eikä viimeinen joka julistaa blogien kirjoittamisen olevan sitä itseään.

Mielenkiintoiseksi herran kirjoittelun tekee mediaviikon aiemmin uutisoima tapaus jossa bloggarien arvostelu kypsytti Jouni Tervon eroamaan journalistiliiton asiamiehen toimesta.

Jouni Tervon artikkeli löytyy kokonaisuudessaan täältä. (pdf)
Bloggaajan pitäisi kuitenkin olla aivan erityinen ajatte-
lija, jotta hänen subjektiivisia merkintöjään jaksaisi seu-
rata hetken uteliaisuutta kauemmin. Sellaisia ei valitetta-
vasti ainakaan kotimaan verkosta löydä.

Jep.

Löytyi schizoblog

7.11.05

Uusi alku

Uusi yritys. Tai jotain sinnepäin.

Pieni muutos tekee aina hyvää. Aika kauan tuon vanhan kanssa nyt jo mentiinkin.